MWC 2015 – Sony Xperia M3 va avea specificații neimpresionante

, 05 Feb, 15:35

Nu se știu foarte detalii despre Sony Xperia Z4, însă s-ar părea că japonezii vor lansa Sony Xperia M3, un smartphone midrange, în cadrul MWC 2015.

Anul trecut, Sony a prezentat Xperia M2, și se pare că japonezii vor păstra ”tradiția” și anul acesta. Detaliile despre Xperia M3 au apărut pe Internet mulțumită unui benchmark de pe GFXBench.

Se pare că terminalul va avea specificații de midrange, poate chiar de entry-level. Astfel, Xperia M3 va avea un display de 4,6 inci cu rezoluție 540×960 sub care se va ascunde un procesor Mediatek cu patru nuclee tactate la 1,5 Ghz.

Alte specificații includ o memorie RAM de 1 GB, un procesor grafic Mali T760 și 8 GB spațiu de stocare. Camera frontală va fi de 2 MP, iar cea principală de 5 MP.

Partea ciudată este că terminalul, cu toate că va fi lansat luna viitoare, va rula sistemul Android 4.4 KitKat, asta în contextul în care există deja Android 5.1.

Mai multe detalii despre Xperia M3 vom afla de la MWC 2015, unde se așteaptă ca Sony să scoată în față și noul său vârf de gamă, Sony Xperia Z4.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail