Sony Xperia M2, mezinul familiei

Sony Xperia M2, mezinul familiei

Sony Xperia M2 este mezinul familiei, prezent și el la MWC alături de celelalte dispozitive mobile noi ale producătorului.

Sony Xperia M2

S0ny Xperia M2 este un produs interesant, adresat mai mult consumatorului mainstream, și are o configurație destul de bună. Este dotat cu un procesor MSM8926, un QUad-Core cu frecvență de 1.2 GHz, dispune de 1 GB memorie RAM și 8 GB stocare internă. Acesta are un design foarte similar cu Xeperia Z2 și spre deosebire de acesta permite creșterea memoriei de stocare cu ajutorul unui card microSD. Acumulatorul este de 2300 mHa și este de asemenea încorporat, neputând fi schimbat.

La capitolul conectivitate, Sony Xperia M2 dispune de standardul Miracast, pentru transmisia conținutului video prin WiFi și deține și un modul NFC. Xperia M2 va fi disponibil în variante single-SIM și dual-SIM, nu se știe însă dacă pentru piața din Europa, mai ales pentru România.

Display-ul este de 4,8 inci și are o rezoluție qHD, 540×960 pixeli. Camera foto are 8 Megapixeli, deține un senzor Exmor RS și poate filma FullHD. Detalii despre preț sau disponibilitate nu sunt deocamdată cunoscute.

Sony Xperia M2 interfata

Sony Xperia M2 Design

Sony Xperia M2 Butoane

Sony Xperia M2 Carcasa

Citește și: