Windows 10 va fi lansat pe 29 iulie, dar nu toți îl primesc atunci

Windows 10 va fi lansat pe 29 iulie, dar nu toți îl primesc atunci

Compania din Redmond a detaliat astăzi planurile sale conform cărora Windows 10 va ajunge pe un miliard de dispozitive.

Peste 26 de zile, cei de la Microsoft vor începe să livreze oficial noul lor sistem de operare către dispozitivele din toată lumea. Având în vedere acest lucru, Terry Myerson, vicepreședintele companiei, a furnizat prin intermediul unei postări pe blogul oficial mai multe informații în legătură cu modul în care Windows 10 va ajunge pe calculatoarele din toată lumea.

Nu mai puțin de un miliard de device-uri ar urma să beneficieze de noul Windows în maximum trei ani de zile.

Numărul de oameni cu care Microsoft colaborează înainte de anunțul oficial a crescut de la 3,7 milioane la 5 milioane. Aceștia vor fi primii care vor primi upgrade-ul oficial, în data de 29 iulie, urmați de toți ceilalți care au făcut o rezervare, de la 1 august. De asemenea, producătorii de PC-uri, alături de comercianți, vor primi în perioada următoare copii ale Windows 10 în vederea lansării noii generații de dispozitive.

Myerson menționează, de asemenea, că oricine a făcut o rezervare va primi sistemul de operare după ce s-a stabilit că performanțele PC-ului nu vor fi afectate de instalarea Windows 10. Din câte se pare, acesta va fi disponibil sub forma unei descărcări gratuite timp de un an pentru toți cei care dețin Windows 7, Windows 8 și Windows 8.1.

Citește și:
Etichete: