Microsoft pregătește încă patru telefoane Lumia

Microsoft pregătește încă patru telefoane Lumia

Din iulie avem Windows 10 și din toamnă, foarte probabil, vom avea cele mai noi telefoane Lumia pe piață. Până atunci, e rost de câteva zvonuri despre ce modele vor fi disponibile.

Microsoft Lumia este numele telefoanelor produse de americani și care rulează Windows. Ultimul model de vârf lansat este Lumia 930 și este vremea să fie înlocuit, iar asta se va întâmpla după lansarea Windows 10. Până acum, am aflat despre Lumia 940 și versiunea XL a acestui model.

Dacă ai urmărit zvonurile despre noile telefoane Microsoft, știi deja că cele două Lumia 940 se numesc Cityman și Talkman, nume de cod după care sunt cunoscute în fabrică. Totuși, se mai pregătesc alte patru modele care vor completa gama de toamnă a companiei.

Evan Blass, omul care a dat cele mai bune zvonuri ale ultimilor doi ani și cel care a oferit primele informații despre linia Lumia când a lansat-o Nokia în 2012, spune că cele patru noi modele au numele de cod HonjoGuilinSaana și Saimaa. Acestea sunt nume ale unor orașe din China, Japonia și Finlanda și se poate să includă referiri la dimensiuni sau funcționalități, scrie PhoneArena.

Până acum, Lumia 930 este un smartphone de 5 inci, ceea ce se așteaptă și de la Lumia 940, pe când phablet va fi Lumia 940 XL. Totuși, este așteptat și un telefon de 6 inci, cum a fost Lumia 1520, și mai este preconizat un model care să înlocuiască actualul Lumia 830. Se prea poate ca în toamnă să vedem într-adevăr șase modele, dar să fie împărțite în versiune normală și XL.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: