Microsoft a făcut un motor de căutare pentru YouTube mai bun decât Google

Microsoft a făcut un motor de căutare pentru YouTube mai bun decât Google

Cei de la Microsoft au găsit o modalitate prin care să te facă să accesezi Bing, înainte de a căuta un video pe YouTube.

Microsoft a actualizat funcția de căutare video a Bing săptămâna asta, iar rezultatul final e destul de bun. Implică previzualizări în miniatură mai mari și mai clare ale clipurilor, care pot fi văzute chiar din lista de rezultate ale căutării, pentru a avea o idee despre ceea ce urmează să vezi. Tot ce trebuie să faci este să muți cursorul pe căsuță, scriu cei de la The Verge.

bing-video-search

De asemenea, acum Bing afișează informații în plus pentru fiecare rezultat. Mai specific, poți vedea data încărcării, numărul de vizualizări și utilizatorul care l-a încărcat înainte de a da click pe rezultat. De asemenea, opțiunea de căutare a sugestiilor asemănătoare a fost îmbunătățită. Cele mai bune rezultate vor avea o căsuță de vizualizare și mai mare, și sunt bazate pe relevanță și popularitate. Poți vedea tot video-ul chiar din pagina de căutare, dacă îți dorești.

 

Desigur, Bing vine cu îmbunătățiri și pentru web, nu numai pentru Youtube. Google, desigur, are propria funcție de căutare a video-urilor, dar acesteia îi lipsesc multe dintre funcțiile pe care le aduce Bing.

Citește și:
Etichete: