Microsoft te premiază dacă ești maestru la Solitaire

Microsoft te premiază dacă ești maestru la Solitaire

Gigantul din Redmond, pentru a celebra 25 de ani de la prima versiune de introdusă vreodată în Windows, a organizat un turneu internaţional.

Cei de la Microsoft au creat primele jocuri video menite să vă omoare productivitatea la muncă. Nu erau la fel de eficiente precum sau Farmville, dar fanii Minesweeper sau Solitaire pot confirma numărul fabulos de ore pierdute în faţa unui ecran de computer încercând să termine un joc.

Anul acesta, Microsoft Solitaire împlineşte un sfert de secol din momentul în care a poposit pentru prima oară pe PC-urile voastre. Pentru a celebra ocazia, oficialii companiei americane s-au decis să vă recompenseze talentul printr-un turneu. Prima etapă a competiţiei se va desfăşura intern, printre angajaţi, pentru a stabili liderul dintre cei care au creat popularul titlu. În luna iunie însă, veţi putea să vă măsuraţi şi voi măiestrie la aranjat cărţi în ordine prin intermediul Solitaire Collection.

Deşi nu este cel mai util talent pe care să-l fi dobândit în anii petrecuţi la computer, dacă sortaţi cărţile înainte să descoperiţi internetul, ar fi păcat să nu vă înscrieţi la concurs. Singurul lucru pe care trebuie să-l faceţi este să aveţi un sistem cu Windows 8.1 sau un smartphone cu Windows Phone şi să vă instalaţi jocul din Windows Store sau Windows Phone Store, dacă nu cumva îl aveţi deja.

Citește și: