Windows 10 vine la pachet cu Candy Crush Saga, jocul care te face să uiți de muncă

Windows 10 vine la pachet cu Candy Crush Saga, jocul care te face să uiți de muncă

Cea mai proastă sau cea mai bună veste a acestei săptămâni, în funcţie de tabăra în care vă aflaţi, vizează preinstalarea  pe Windows 10.

Popularitatea Candy Crush refuză să scadă, iar cel mai recent anunţ din partea celor de la Microsoft va contribui într-un mod semnificativ la acest trend.

Dacă sunteţi un fan al popularului titlu dezvoltat de King vă veţi bucura să aflaţi că va fi o parte esenţială din versiunea finală de Windows 10. Pe lângă Minesweeper sau Solitaire, Candy Crush Saga va fi inclus în cel mai nou sistem de operare ieşit din Redmond. Practic, din momentul în care veţi face upgrade la Windows 10, îl veţi găsi în meniul de start al sistemului vostru fără să fie necesară nici un fel de acţiune suplimentară.

În cazul în care vă jucaţi Candy Crush Saga şi pe multe alte dispozitive, merită să aveţi în vedere că iteraţia incorporată în noul SO vă va permite să vă continuaţi ,,cariera” la care aţi muncit câteva luni sau câţiva ani pe iOS sau Android. Cum era de aşteptat, cei de la King vor aduce şi alte câteva jocuri în Windows Store, la scurt timp după lansarea Windows 10. Candy Crush Saga este însă mai special pentru că nu va fi necesar să-l instalaţi manual. Va exista din start.

Dacă jocul vă este străin dintr-un motiv necunoscut, merită să aveţi în vedere că Candy Crush Saga este cel mai popular titlu cross-platform deja de câţiva ani. Datorită combinaţiei de culori atrăgătoare, animaţii simpliste şi un număr parcă infinit de niveluri, mulţi internauţi au dus pasiunea pentru acest joc la .