Microsoft Solitaire Collection pe WP8, pentru „bugetarul” din tine

Microsoft Solitaire Collection pe WP8, pentru

Unul dintre primele jocuri preinstalate odată cu sistemele de operare Windows a fost şi va rămâne probabil Solitaire, iar acum ajunge pe WP8.

Microsoft Solitaire Collection Windows Phone WP8

În descrierea aplicaţiei se spune că Solitare face parte din Windows de peste 20 de ani. Este simplu, te poţi juca singur şi este un mod plăcut prin care poţi pierde câteva ore în faţa unui PC sau, în acest caz, în faţa unui telefon. Mulţi îl clasifică ca fiind cel mai popular joc de computer din toate timpurile. Solitaire are ceva special ce reuşeşte deopotrivă să atragă tineri, adulţi şi vârstnici. Nu trebuie decât să ordonaţi nişte cârţi într-un mod foarte precis cu scopul final de a nu rămâne fără nici o carte neîntoarsă pe masă.

Tocmai pentru că există foarte multe versiuni de Solitaire, nu include doar un joc. În practică, puteţi încerca sau vă puteţi perfecţiona prin această aplicaţie la Klondike, FreeCell, Spider, TriPeak şi Pyramid. Dacă ar fi să vă dau un sfat, cel mai bine ar fi să începeţi joaca cu Spider, este cea mai populară şi intituitivă versiune, din punctul meu de vedere. Interfaţa este simplă şi, dacă nu rezistaţi tentaţiei, vă puteţi schimba tema de fundal a programului. În joc există şi o secţiune de statistici pentru a vedea cât de bine v-aţi descurcat în comparaţie cu performanţa de acum câteva zile.

Poate fi descărcat din Windows Phone Store în mod gratuit şi nu implică decât un download de 42 MB. Pentru că în aplicaţie vă puteţi autentifica folosind ID-ul şi parola voastră de , performanţa voastră poate fi contorizată cu uşurinţă. Puteţi intra în competiţie cu prietenii, puteţi urca în clasamente şi dacă aveţi mai multe aparate cu acelaşi ID, puteţi începe un joc pe smartphone, îl puneţi pe pauză şi în secunda următoare îl puteţi continua de pe o tabletă.

Citește și: