Căutarea imaginilor pe Bing este mai utilă ca niciodată

Căutarea imaginilor pe Bing este mai utilă ca niciodată

În pauzele căutărilor pe Google, ar fi bine ca data viitoare să încercaţi să căutaţi câteva fotografii pe Bing. Veţi fi impresionaţi de eforturile Microsoft.

Pe lângă interfaţa rezultatelor la căutările pe Bing, era foarte probabil să evitaţi motorul de căutare al gigantului din Redmond din prisma faptului că nu aveaţi toate funcţiile cu care v-aţi obişnuit deja la căutarea fotografiilor. Pentru a remedia acest handicap semnificativ, Microsoft vă oferă de acum un mod mult mai atrăgător pentru a găsi imaginile de care aveţi nevoie. Nu implică sub nicio formă că de mâine veţi folosi Bing în loc de Google, dar tentaţia va fi cu siguranţă din ce în ce mai puternică.

Căutarea unor termeni prin Bing Images nu va releva o listă de rezultate spectaculoasă din punct de vedere estetic, dar în momentul în care aţi făcut click pe una din imagini s-ar putea să fiţi impresionaţi. Imortalizată în captura de ecran de mai sus, noua interfaţă vă poate afişa în mod slide show toate rezultatele. Dintr-un click puteţi posta o imagine interesantă pe Pinterest sau o puteţi adăuga unor notiţe pe Microsoft OneNote. Aveţi posibilitatea să găsiţi mai rapid mai multe versiuni de dimensiuni diferite ale aceleiaşi imagini şi să nu daţi prea multe click-uri până ajungeţi la imaginea efectivă – View source image.

În cazul în care căutările voastre pe Bing nu sunt similare cu ceea ce vedeţi mai sus, aşteptaţi câteva zile. Noua interfaţă se va propaga în scurt timp pe PC-uri, tablete şi mobile. Aplicaţiile Bing de iOS şi Android vor fi de asemenea actualizate pentru a vă oferi acest mod aspectuos de perindare prin rezultate. Microsoft a promis că va lansa şi o extensie de Chrome ce vă va permite să căutaţi rapid imagini de pe orice pagină web pe care vă aflaţi.

 

Citește și:
Etichete: