Meizu MX5 apare în cele mai bune imagini neoficiale

Meizu MX5 apare în cele mai bune imagini neoficiale

Chinezii s-au descurcat tot mai bine în ultimii ani la furnizat telefoane de top. Unul dintre cele așteptate anul acesta este Meizu MX5 și acestea sunt primele imagini neoficiale cu acesta.

Meizu MX4 a fost un telefon impresionant în 2014, doar că ecranul avea o tentă galbenă pe paginile din browser și în anumite aplicații. De asemenea, construcția din plastic nu a fost pe gustul tuturor. Deși nu se vede ecranul aprins în aceste imagini noi, se vede că designul a fost îmbunătățit și materialele carcasei sunt mai bune.

Meizu MX5 este așteptat pe 30 iunie, când compania îl va anunța oficial împreună cu prețul la care va fi comercializat. Mai sunt câteva zile până atunci și se știe în linii mari ce va avea acest telefon. Din câte se vede în pozele neoficiale, telefonul are un spate rotunjit care aduce aminte de iPhone 5C, spatele este din metal și butonul de pe față este un hibrid între cel de la Apple și cel de la Samsung.

 

Meizu MX5 va dispune de 3GB memorie RAM, pornește spațiul de stocare de la 16GB (și se poate să nu aibă suport pentru card microSD) și va avea un procesor MediaTek MT6795T cu 8 nuclee tactate la 2,1GHz, cunoscut de asemenea sub numele Helio X10. Camera foto principală va fi de 20 de megapixeli, furnizată de Sony, iar cea de pe față va fi de doar 5 megapixeli. Ecranul va fi de 5,5 inci full HD și telefonul va rula Android 5.0 Lollipop cu interfață creată de companie.

Dincolo de aceste dotări, de altfel „banale” pentru un telefon high-end în 2015, Meizu MX5 va beneficia de mCharge. Această funcționalitate de încărcare rapidă îi va permite telefonului să se încarce până la 25% în 10 minute și până la 60% în 40 de minute. MX5 este așteptat la un preț de circa 300 de dolari, dar rămâne de confirmat. De asemenea, anul acesta este așteptat și Meizu MX5 Pro, un phablet de 6 inci cu procesor Samsung și 4GB  de memorie RAM.

 

Citește și:
Etichete: