23 iun. 2015 | 14:08

Specificațiile viitorului Meizu MX5 au apărut pe internet

ACTUALITATE
Specificațiile viitorului Meizu MX5 au apărut pe internet

Chinezii de la Meizu se pare că nu sunt pregătiți să facă pasul spre ecranele QHD odată cu lansarea noului model MX5.

Meizu MX5 este la doar câteva zile distanță de marea lansarea. După ce în urmă cu câteva zile am aflat că modelul MX5 Pro ar putea fi dotat cu un Exynos 7420 produs de către Samsung, acum avem ocazia de a vedea specificațiile unui alt dispozitiv al chinezilor.

Conform celor de la GSMArena, dotările viitorului telefon sunt menționate într-un nou benchmark, care pare a confirma prezența unui ecran Full HD cu o diagonală de 5,5 inci. În condițiile în care majoritatea producătorilor importanți au trecut la rezoluții QHD de ceva vreme, alegerea celor de la Meizu este cel puțin ciudată.

Meizu MX5 va beneficia de 3GB RAM, 16GB pentru stocarea internă a datelor și un procesor MediaTek MT6795T cu 8 nuclee tactate la 2,1GHz, cunoscut de asemenea drept Helio X10. Inițial, se credea că telefonul va fi dotat cu modelul MT6793 dar noul benchmark neagă zvonurile. Camera foto de pe spate va fi de 20 de megapixeli, iar cea de pe față va fi de doar 5 megapixeli.

Telefonul va fi dotat și cu Android 5.0.1 și o baterie de 3.150 mAh care va garanta o autonomie foarte bună, având în vedere ecranul Full HD. Meizu MX 5 va fi lansat oficial în data de 30 iunie, fapt confirmat de invitațiile trimise recent de către conducerea companiei.