Microsoft îşi anunţă prezenţa la MWC cu planuri mari

Microsoft îşi anunţă prezenţa la MWC cu planuri mari

Cu doar câteva săptămâni rămase până la MWC 2015, cei de la Microsoft se numără printre ultimele companii care au anunţat o conferinţă în acea perioadă.

Începutul de an este încărcat de conferinţe, târguri de tehnologie şi lansări importante. 2015 nu este o excepţie de la regulă, iar după ce am avut parte de CES la începutul lunii ianuarie, acum ne pregătim intens pentru MWC, în primele zile din martie. Nu de alta, dar în cadrul , giganţii din industrie ne încântă cu cele mai noi smartphone-uri şi tablete ce urmează să ajungă în magazine în zilele următoare.

O companie care nu a avut neapărat o prezenţă constantă . Cu toate acestea, în 2015, gigantul din Redmond se pare că îşi va face simţită prezenţa în cadrul târgului de la Barcelona, unde va avea nu doar un stand, dar va organiza şi o conferinţă de presă pe 2 martie la ora 8:30. Aceasta este prima zi a târgului ce se va desfăşura între 2 şi 5 martie.

Deşi nu suntem siguri ce vom vedea în cadrul respectivei conferinţe, nu este deloc exclus să avem parte de un nou smartphone de vârf Lumia al companiei conduse de Satya Nadella. Au apărut deja câteva zvonuri legate de un terminal performant preinstalat cu Windows Phone, iar MWC este contextul perfect pentru a vedea un dispozitivul Microsoft cu un SoC Snapdragon 810. Au existat câteva speculaţii şi pe marginea unui smartphone mid-range ce ar putea fi anunţat în aceeaşi perioadă. Din acest spectru, Lumia 1330, urmaşul Lumia 1320 este cel mai probabil.