LG G4 este unul dintre smartphone-urile cel mai ușor de reparat

, 20 Mai, 18:40

La scurt timp după lansarea oficială, LG G4 a aterizat pe masa de dezasamblare. După o privire aruncată asupra structurii interne, veștile sunt bune.

Odată ce sunt înlăturate carcasa și bateria pentru a arunca o privire asupra micului univers alcătuit din șuruburi, LG G4 este unul dintre smartphone-urile cel mai ușor de reparat. Cei de la LG optează pentru simplitate atât în ceea ce privește designul, cât și structura.

Este greu de imaginat cum LG G4 ar putea fi mai mic decât este, ținând cont de cât de multe componente are în interior. Toate sunt așezate într-o ordine perfectă, nu există adeziv în exces, cabluri încurcate și elemente care să nu aibă un rol clar. Echipa de ingineri a făcut o treabă extraordinară, notează PhoneArena.

Prețul lui LG G4 a fost făcut public recent. Deși telefonul este rezistent și calitativ, e bine de știut că o reparație în cazul unui eveniment neprevăzutva rămâne în limitele unei sume rezonabile. Același lucru este valabil și în cazul înlocuirii pieselor.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail