Cât costă LG G4 în România și când se lansează oficial la noi: În precomandă la eMAG și Orange

Cât costă LG G4 în România și când se lansează oficial la noi: În precomandă la eMAG și Orange
Răzvan Băltărețu
16:15 20.05.2015

LG G4 este cel mai nou smartphone, încheind la momentul lansării o primăvară plină. Este un rival direct pentru Samsung Galaxy S6 și iPhone 6, dar când se lansează în România și ce preț va avea LG G4?

Știi deja că LG G3, telefonul pe care Playtech l-a desemnat cel mai bun, avea un preț mai mic decât al modelelor concurente. Același va fi cazul și cu LG G4, noul smartphone al sud-coreenilor. Și spre deosebire de modelul de anul trecut, LG G4 impresionează printr-un capac al bateriei acoperit în piele naturală disponibilă în mai multe nuanțe de culoare. Dincolo de acest amănunt de design, dotările tehnice ale telefonului sunt dintre cele mai bune.

Chiar dacă LG G4 are specificații foarte bune, completate de un ecran de 5,5 inci QuadHD, producătorul sud-coreean va continua strategia din 2014, oferindu-l la un preț mai mic. În România, telefonul este așteptat la finalul lunii mai, iar Orange ne-a informat cu privire la preț. Astfel, știm că la precomandă LG G4 costă 255 de euro la abonament Pantera 41 și au disponibile versiunile cu carcasă de piele în nuanțele negru și burgundy (în exclusivitate). Telefoanele vor fi livrate începând cu 29 mai.

LG G4 la preț standard costă la acest operator aproximativ 2.900 de lei. Spre comparație, Samsung Galaxy S6 este listat la prețul de 3.220 de lei, iar la eMAG costă 3.300 de lei. Totuși, ai și LG G4 în precomandă la QuickMobile, dacă nu dorești un abonament. Știm astfel că LG G4 va fi disponibil la mai toți retailerii și operatorii în iunie, iar prețul ar putea scădea la aproximativ 2.600 de lei.

Actualizare Din 20 mai, eMAG a adus la precomandă LG G4 în toate versiunile, cu capacul bateriei din plastic sau acoperit cu piele. Versiunea cu piele pe spate este cu aproximativ 200 de lei. Găsești toate modelele aici și versiunea din piele pe care o avem și noi la review este aici.

Ți-am promis un preview cu LG G4. Ei bine, l-am livrat. Acesta e cel mai bun telefon LG și, poate, cel mai bun telefon al anului. Afli de aici totul despre el: http://bit.ly/lgg4preview

Posted by playtech.ro on Thursday, April 30, 2015

Primele impresii despre LG G4

LG G4 are piele pe spate sau doar plastic. Dar are piele, ține minte asta. Nu este prima companie care să facă așa ceva, Motorola oferă din 2014 o astfel de variantă, dar ceea ce LG are face de rușine încercările lamentabile ale Samsung din 2013 și va fi disponibil pe mai multe piețe decât a fost Moto X. Este o piele care să îl facă să se simtă premium, prietenos și cald, ca purtarea unui ceas bun cu o curea confortabilă.

Cele mai mari noutăți, și evidente totodată, sunt stabilizarea optică mai bună decât pe modelul precedent și poate mai bună decât pe toate celelalte telefoane și modul manual. Sunt obișnuit cu un astfel de mod încă de la telefoanele Lumia, am experimentat și cu cel de la HTC, dar la LG îl găsesc drept cel mai rapid și ușor de accesat. Desigur, n-ai ce face în el decât dacă vrei să exploatezi la maximum un cadru, în rest este suficient cel auto sau simplu – pur și simplu apeși pe ecran și gata poza.

Au trecut trei ani (aproape) de la LG Optimus G și compania aceasta arată că a înțeles ce poate livra bine, ce poate îmbunătăți și cum poate impresiona. Articolul complet este pe Playtech aici.

 

Comentarii
loading...