Cât rezistă iPhone 6 și Samsung Galaxy S6 fierte în apă [VIDEO]

După ce am văzut noile telefoane de la Apple şi Samsung exploatate într-un amalgam de teste, originalitatea e dusă la extrem în acest clip

În continuare mi se pare absurdă direcţia pe care o iau anumiţi utilizatori de pe YouTube ce încearcă să adune vizualizări pornind de la nişte premise din ce în ce mai greu de înţeles. Indiferent cum pui problema, nu ai avea de ce să spargi nuci cu un Galaxy S6 sau .

Cu toate acestea, un internaut ce se ascunde în spatele numelui de TechRax a publicat pe YouTube un clip comparativ în care a testat anduranţa vârfurilor de gamă de la Apple şi Samsung la temperaturi extreme. Practic, în cea mai recentă ,,competiţie” Galaxy S6 versus iPhone 6, telefoanele au fost puse la fiert în apă. Trecând însă pe faptul că nici un producător nu s-a lăudat că respectivele gadgeturi sunt rezistente la apă, atunci când respectiva cantitate de apă începe şi să fiarbă, e clar că lucrurile nu pot să meargă într-o direcţie bună.

Dintr-un punct de vedere, fanii produselor Samsung se pot bucura. Galaxy S6 a rezistat un pic mai mult la experiment. Ecranul de la iPhone 6 a început să se stingă cu paşi mici, până când smartphone-ul a fost complet închis.  Între timp, cronometrul de pe ecranul de la S6 a continuat să meargă. În definitiv, acest test Galaxy S6 versus iPhone 6 nu are neapărat un câştigător pentru că la final nici unul dintre dispozitive nu a mai funcţionat. Pe ecranul de la iPhone a apărut câteva secunde mărul muşcat, dar a dispărut imediat.

06:16 17.04.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video