Cele mai brutale teste pentru iPhone 6 îți vor trezi pofta de distrugere [VIDEO]

iPhone 6 e pe piață încă din toamna lui 2014 și a fost distrus până acum în diverse moduri. Iată unele tare interesante cu care să te destinzi în noul an. 

iPhone 6, ca multe alte telefoane celebre, a fost trecut prin tot felul de teste de la zgâriere până la scufundare în apă. Acestea sunt primele, cele obișnuite, cum este și cel în care îi dă cineva drumul de la o anumită înălțime și filmează cu încetinitorul. Totuși, există un „expert“ în teste extreme și după în 2014 l-a fiert în cola și l-a călcat cu tancul, acum îl găurește cu bormașina și îl electrocutează.

Nu e indicat să lovești sau să găurești un telefon care încă are bateria în el. iPhone 6, ca toate celelalte dinaintea sa, are un model de carcasă unibody prin care nu ai acces la acumulator. Dacă îl lovești, riști să explodeze în mână ta. TechRax reușește să găurească pe lângă,distrugând ecranul, dar în mod surprinzător telefonul mai funcționează după acest test. Nu vezi prea bine ce afișază, dar ecranul tactil e în regulă.

Dacă bormașina nu te încântă, îl poți „ataca“ cu electroșocuri. Va trebui să insisți ceva, dar după o vreme se va stinge. De asemenea, dacă bormașina ți se pare prea „slabă“ pentru un așa test, poți lua un polizor și să îți croiești drum spre măruntaiele telefonului. De asemenea, trebuie să fii atent la baterie. TechRax n-a ajuns până acolo, ci doar a distrus o bună bucată din ceea ce e cel mai dorit smartphone.

În caz că te întrebi, da, iPhone 6 e încă un telefon scump. La un preț de aproximativ 3.000 de lei sau mai mult, în funcție de versiune, nu îți prea vine să încerci să îl distrugi în tot felul de moduri ciudate. Totuși, dacă urmărești să creezi un viral pe YouTube, e o rețetă foarte bună (chiar dacă e costisitoare). Altfel, videoclipul original cu un iPhone 6 Plus îndoit a ajuns în prezent la peste 63 de milioane de vizualizări chiar dacă i-a fost contestată autenticitatea.

Răzvan Băltărețu
14:55 22.01.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video