Samsung Galaxy S6 trece prin proba focului [VIDEO]

Având în vedere ritmul alarmant în care apar astfel de clipuri pe YouTube, am renunţat să mai înţeleg de ce ai face aşa ceva cu un .

Partea uzuală a acestei ecuaţii este că cei de la Samsung au lansat, ca în fiecare an, un nou vârf de gamă cu specificaţii impresionante şi un design atrăgător. Partea mai greu de înţeles survine în momentul în care respectivul dispozitiv ajunge în mâinile unor persoane care încearcă să în moduri din ce în ce mai greu de înţeles.

După ce văzusem zilele trecute un Galaxy S6 folosit pentru a sparge nuci, astăzi suntem surprinşi de un individ care face un experiment incredibil de periculos. Ţinând telefonul în mână, încearcă să-l aprindă cu o brichetă. Luând în calcul pericolul unei explozii cauzate de bateria internă, riscul este incredibil, motiv pentru care ar fi recomandabil să nu faceţi aşa ceva acasă. Personajul din spatele acestui test este proprietarul canalului de YouTube JerryRigEverything. Înainte de a se juca cu focul, acelaşi individ a făcut tot posibilul să îndoaie vârful de gamă al celor de la Samsung pentru simplul motiv de a-şi potoli curiozitatea. Nu au lipsit din acest test agresiv nici lame, şurubelniţe sau chei, toate apăsate cu forţă pe ecranului telefonului.

Concluzia este una surprinzătoare şi un motiv de mândrie semnificativ pentru sud coreeni. Se pare că telefonul rezistă foarte bine zgârieturi şi are mari şanse să nu arate prea rău dacă îl ţineţi fără husă în buzunar alături de chei şi alte obiecte ascuţite.

Alexandru Puiu
07:46 09.04.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video