În fața celor mai populare telefoane: Copiii aleg între iPhone 6 şi Galaxy S6 [VIDEO]

Cei de la Business Insider au pus câţiva copii să aleagă între , pornind de la sinceritatea de care ei pot da dovadă.

În ultimele zile am fost asaltaţi de clipuri comparative între Având în vedere performanţa similară a aparatelor într-o multitudine de teste comparative, este doar o chestiune de timp să realizaţi că alegerea unuia dintre gadgeturi la un moment dat ţine de opinia personală, mai mult decât de orice altceva.

Plecând de la această premisă şi lăsând la o parte benchmark-uri şi teste extreme de anduranţă, cei de la Business Insider au apelat la un grup de copii pentru a obţine o altfel de părere despre cele mai recente vârfuri de gamă de la Apple şi Samsung. Nu de alta, dar cei mai mici dintre noi au un talent special când vine vorba de a fi originali şi amuzanţi în acelaşi timp. În plus, copiii sunt imuni la marketing agresiv şi iau decizii bazate pe nişte criterii foarte interesante.

Nu ştiu dacă putem considera rezultatul testului previzibil, dar este covârşitoare majoritatea celor care preferă un iPhone în loc de un Galaxy S6. Fascinant este că principalul argument pentru această decizie a ţinut mai puţin de iPhone 6 şi mai mult de poziţia companiei Apple în cultura populară. În contextul în care prea puţini au putut să zică din ce motiv îşi doresc un iPhone, ci doar că pur şi simplu îl doresc, este evident că logica nu a fost în permanenţă în centrul atenţiei.

Pe de altă parte, Samsung Galaxy S6 pare complicat de folosit, o trăsătură derivată din eforturile Google de a crea un sistem de operare flexibil şi personalizabil. La final, pentru un copil care a ales un Galaxy S6, alţi şase au optat pentru iPhone 6. Dacă nu puteţi urmări clipul de mai jos, acesta poate fi accesat şi aici.

 

Alexandru Puiu
05:54 17.04.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video