KFC a inventat o tavă datorită căreia nu vei mai murdări ecranul telefonului [VIDEO]

KFC a inventat o tavă datorită căreia nu vei mai murdări ecranul telefonului [VIDEO]
17:54 20.05.2015

Cei de la KFC știu că cel mai mare dezavantaj al mâncării de la fast-food nu este că îți afectează sănătatea și fizicul, ci că ești nevoit apoi să tastezi cu degetele murdare.

Pentru a ne scăpa de această tragedie a lumii moderne, KFC a prezentat o tavă cu tastatură pe care o poți conecta la telefon prin Bluetooth. Cu ajutorul ei, poți tasta fără a acoperi prețiosul ecran cu grăsime. Era de așteptat ca o astfel de tavă să aibă succes printre consumatori, dar dincolo de asta, e o inovație destul de impresionantă din punct de vedere tehnologic. Are o grosime de doar 4 milimetri, este rezistentă și la apă, poate fi reîncărcată, iar tastatura este ușor de folosit.

Tray Typer nu este, în niciun caz, primul dispozitiv care își pavează drumul în industria fast-food. Companii precum McDonald’s și Burger King au aplicații pentru smartphone cu ajutorul cărora poți face orice, de la a verifica meniurile online până la a comanda mâncare și a obține ghidare către cel mai apropiat fast-food. Totuși, aduce lucrurile la un alt nivel și rămâne de văzut reacția competitorilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: