După 12 ani, Apple îşi reinventează populara tastatură wireless

După 12 ani, Apple îşi reinventează populara tastatură wireless

Una dintre cele mai atrăgătoare este Apple Wireless Keyboard, iar creatorii săi s-au decis că este momentul pentru o reinventare.

S-ar putea să vă surprindă, dar tastatura wireless a celor de la a fost lansată în 2003, în urmă cu aproape 12 ani. Cu toate acestea, fiind un produs foarte bine pus la punct, nu a avut parte niciodată de modificări majore, de design sau funcţionalitate. Abia acum, în 2015, vedem introduse câteva schimbări importante.

Pentru prima oară, noua tastatură şi-a făcut apariţia pe website-ul Apple din Republica Cehă şi, la prima vedere, s-ar putea să nu vedeţi nimic special la ea. La o privire mai atentă însă, veţi observa cum butonul pentru scoaterea CD-ului – Eject a fost înlocuit cu Power. Având în vedere că prea puţini dintre noi mai lucrează cu CD-uri, această schimbare trebuia să fie făcută de mult timp. Încântarea majoră pentru internauţii nocturni va veni sub forma unor LED-uri plasate sub taste. Dacă simbolurile de pe tastele F5 şi F6 funcţionează ca o indicaţie pentru ceea ce vom experimenta, se pare că noua tastatură Apple va fi retro-iluminată, iar utilizatorii vor avea flexibilitatea de a ajusta în trepte intensitatea luminii.

Una peste alta, schimbările nu sunt neapărat revoluţionare, ci reprezintă mai degrabă o aliniere la layout-ul pe care îl vedem pe orice MacBook Air sau Macbook Pro. În ceea ce priveşte disponibilitatea, nu ştim când va ajunge noua tastatură pe piaţa locală sau dacă va înregistra o creştere în preţ faţă de versiunea clasică.

apple-wireless-keyboard-new-640x305

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: