Cele mai bune aplicații de smartphone pentru editare foto

Cele mai bune aplicații de smartphone pentru editare foto

Dacă te-ai săturat de eternele filtre Instagram, poate că ar fi cazul să încerci și alte aplicații de smartphone pentru editare foto. Noi am făcut o selecție a celor mai bune dintre cele pe care le-am încercat deja.

Există filtre de Instagram și există filtrele cu adevărat bune și captivante din VSCO. Este poate cel mai puternic software de procesare foto care există pe Android și iOS, dispune de o colecție foarte bună de filtre care imită textura filmului fotografic și este disponibilă gratuit pentru cele două platforme. Filtrele costă însă.

Din VSCO poți distribui imaginea pe Instagram, Facebook, Twitter sau alte aplicații, ori o poți trimite pe mail și salva în galeria foto. Dacă ești pasionat de pozele vintage, de texturile filmului foto și vrei să poți procesa mult mai bine pozele pe care le realizezi înainte de a le încărca online, VSCO este cea mai bună aplicație de smartphone pentru editare foto. Mai mult, există și partea socială VSCO Grid, unde poți pune poze și dacă echipa le găsește bune le promovează pe site. Aplicația este disponibilă în Play Store și în App Store.

vsco cam

O altă aplicație de editare foto pe care nu ai cum să nu o iubești este Pomelo. Este prietenoasă și are o serie de filtre care nu îți fac pozele să arate ca si cum ar fi fost torturate de prea mult contrast. Modificările sunt subtile și chiar dacă nu ai un simț artistic foarte dezvoltat, aplicația aceasta poate face să pară că în interiorul tău este captiv un fotograf extraordinar, pregătit să cucerească universul artistic. Este disponibilă în Play Store și App Store.

pomelo

Și PicsArt merită un loc fruntaș, fiind una dintre cele mai complexe aplicații de smartphone pentru editare foto. La prima vedere, pare a fi o copie Instagram, construită tot în jurul unei rețele sociale. Singurul minus sunt reclamele, de care poți scăpa doar dacă plătești. Dincolo de asta, PicsArt este mai degrabă apropiată de Photoshop în ceea ce privește funcțiile decât de tipologia unei aplicații de editare foto pentru telefon. Îți lasă imaginația să zburde pe câmpiile fotografiilor colorate frumos, poți face colaje și chiar desena. O poți găsi în Play Store, Windows Store și App Store.

picsart

Adobe Photoshop Express este varianta mobilă a Photoshop şi oferă o multitudine de filtre şi efecte cu care vă puteţi îmbunătăţi fotografiile înainte să le încărcaţi direct pe Facebook. Această aplicaţie de smartphone pentru editare foto este uşor de folosit şi vă poate ajuta în cazul în care fotografiile voastre au nevoie de puţine modificări înainte de postare, precum rotire, tăiere sau modificarea contrastului sau a luminozităţii. Interfața este foarte accesibilă pentru dispozitivele cu touchscreen, deși poate fi greu de crezut. Poate fi găsită în App Store aici, în Windows Store aici și în Play Store aici.

adobe photoshop express

Citește și: