Japonezii au lansat unul dintre cele mai ciudate telefoane de pe piață

Japonezii au lansat unul dintre cele mai ciudate telefoane de pe piață

Sunt puține telefoane în ziua de astăzi de pe care nu poți da SMS-uri, iar noul model Heart 401AB este unul dintre acestea.

Din seria produselor ciudate lansate de japonezi vă prezentăm de această dată Heart 401AB. Numele telefonului vine, în mod evident, de la forma acestuia similară cu o inimă, așa cum este aceasta portretizată, de exemplu, pe cărțile de joc. De fapt, cărțile de joc au fost probabil o sursă de inspirație, având în vedere că telefonul este disponobil pe piață în două culori: roșu și negru.

heart phone 22

Nu vă așteptați ca specificațiile lui Heart 401AB să vă impresioneze în vreun fel. Avem aici de-a face cu un ecran foarte mic de 0,9 inci cu o rezoluție de 128 x 36 de pixeli, demn de telefoanele din urmă cu mulți ani. În mod ciudat, nu veți putea trimite mesaje de pe acest telefon, iar controlul va fi vocal.

heart phone 1

Deși are o greutate de doar 59 de grame, Heart401AB are o grosime de 26 de milimetri. De asemenea, nu doar telefonul, ci și încărcătorul are formă de inimă. Lansarea oficială va avea loc în ziua de Sf. Valentin doar în Japonia și va fi oferit de rețeaua Ymobile. Pe lângă culorile variantele roșie și neagră deja anunțate, aparent va debuta și una ”Sailor Moon”. O idee interesantă au avut-o cei de la Ubergizmo, care au sugerat o sonerie care să imite bătăile inimii.

Etichete: