Chinezii au creat cel mai ciudat telefon pentru selfie-uri

Chinezii au creat cel mai ciudat telefon pentru selfie-uri

Dacă telefonul Oppo cu o cameră rotativă nu era suficient de ciudat, din China vine un model cu o cameră aparte pentru selfie.

doov v1

Tot mai mulți producători lansează telefoane bune pentru selfie-uri, dar chinezii reușesc să aibă unul cu totul special. E vorba de modelul Doov Nike V1 a cărui cameră se pliază pe spatele telefonului și „sare“ la selfie când vrei asta. Până acum, Oppo cu telefoanele N1 și N3 a adus pe smartphone-uri camera care se rotește, un concept introdus prima dată pe telefoanele clasice la începutul anilor 2000.

doov v1 2

PhoneArena oferă detalii cu privire la dotări. Vorbim de o cameră de 13 megapixeli cu o diafragmă f/2.0 de la Sony, un procesor MediaTek cu patru nuclee la 1,5GHz, 2GB de memorie RAM și o baterie de 2.480 mAh. De asemenea, ecranul este de 5 inci HD și telefonul rulează Android 4.4 KitKat cu o interfață Super UI creată de producător.

Telefonul costă 325 de dolari, dar foarte probabil nu se va îndepărta prea mult de China. Acolo este o piață sigură pentru astfel de dispozitive. Totuși, conceptul este interesant.

doov

Etichete: