26 dec. 2014 | 13:05

Noi detalii despre marea schimbare pentru WhatsApp: Cum vor fi apelurile vocale

ACTUALITATE
Noi detalii despre marea schimbare pentru WhatsApp: Cum vor fi apelurile vocale

WhatsApp e marea achiziție a Facebook din 2014, dar și un serviciu imens pentru mesagerie instant. Acum, urmează componenta de apeluri vocale și apar noi informații despre aceasta.

WhatsApp depaseste recorduri

WhatsApp a crescut drept un înlocuitor pentru SMS-uri, și a devenit spaima operatorilor telecom, iar în 2015 ar putea deveni înlocuitorul minutelor naționale și internaționale nelimitate prin funcționalitatea de apeluri vocale. Principalul concurent ar fi Skype și ar fi cea mai mare schimbare pentru acest serviciu după achiziția de către Facebook.

Cea mai mare rețea socială a cheltuit 19 miliarde de dolari pe WhatsApp în primăvara acestui an și în ultimele luni s-a tot zvonit despre funcționalitatea VoIP. Acum, apar câteva screenshot-uri în care este prezentată interfața pentru gestionat apeluri. Este inspirată din cea veche pentru Android, înainte de Lollipop, dar totodată trebuie reținut că nu este finală, scrie PocketNow.

Din ceea ce se poate remarca în imaginea de mai jos, ai un desfășurător privind convorbirile cu o anumită persoană, notificarea pe care o vezi când peiei un apel și că poți prelua discuția printr-un gadget Bluetooth conectat la telefon. De asemenea, poți trimite mesaje (prin WhatsApp, desigur) chiar în timpul convorbiri, în caz că vrei să arăți o poză, spre exemplu. De asemenea, se pare că vei putea înregistra convorbirea sau fragmente din ea. Nu există o perioadă estimată de lansare a acestei versiuni, dar cel mai probabil o vom vedea în prima jumătate a anului 2015.

whatsapp voice call

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele