IFA 2015: Gadgeturile ASUS care îți vor face viața mai ”Zen”

IFA 2015: Gadgeturile ASUS care îți vor face viața mai ”Zen”

Mai este foarte puțin timp până la IFA 2015 și deja începem să vedem frânturi din tehnologiile care vor fi prezentate de marile companii. Cel mai recent exemplu vine de la ASUS. Gigantul Taiwanez a lansat două clipuri video în care ne lasă să tragem puțin cu ochiul la noua linie de gadgeturi.

ASUS este o companie complexă și completă. De asta, în cadrul IFA 2015, va lansa produs din categorii diverse, iar cele două clipuri ne ajută să știm la ce să ne așteptăm.

În primul rând, nu avem cum să nu observăm noul ZenWatch. Anul trecut, tot în cadrul IFA, taiwanezii și-au anunțat primul smartwatch. Cu un design pătrat, ușor rotunjit pe margini, ceasul a primit feedback pozitiv din partea publicului și a presei de specialitate și, având în vedere că piața ceasurilor inteligente, nu aveau cum să nu lanseze un nou model. Tot ce sare în ochi deocamdată este cureaua metalică. În afară de asta, ceasul va menține același design și va rula tot Android Wear. Sperăm doar ca acesta va fi disponibil în mai multe țări.

Un alt dispozitiv ”anunțat” în clip se învârte în jurul unui buton metalic. Ar putea fi vorba despre o tabletă ASUS Transformer și există șanse ca aceasta să aibă dimensiuni ceva mai mici, între 7 și 9 inch se speculează, având în vedere că aceste dimensiuni sunt preferate de persoanele care mai cumpără tablete în zilele noastre.

ASUS va lansa și un nou computer All-in–One, lucru care era de așteptat, având în vedere că e sezonul Windows 10 și toți producătorii se îmbulzesc să arate ce pot face PC-urile lor dotate cu noul sistem de operare.

Cel de al doilea clip video ne arată o cameră foto principală. În mod clar este vorba despre smartphone-ul ZenFone Zoom, dispozitiv prezentat inițial la IFA și pe care îl așteptăm cu entuziasm, având în vedere că modelele deja existente pe piață sunt un mix bun de performanțe, design și preț decent și că noul telefon ar putea avea o cameră senzațională.

Toate detaliile despre produsele ASUS le veți afla pe playtech.ro, pentru că vom fi prezenți la IFA 2015, de unde vă vom aduce toate știrile care vă interesează.