5 telefoane foarte bune care costă puțin: de la OnePlus 2 la Asus ZenFone 2

5 telefoane foarte bune care costă puțin: de la OnePlus 2 la Asus ZenFone 2

Probabil că ai auzit deja de OnePlus 2 și te întrebi cum să faci rost de el. Partea bună e că nu trebuie să aștepți după invitație, căci în China este deja disponibil în câteva magazine. Alături de el, îți mai recomandăm câteva modele foarte bune.

Ai putea alege deja iPhone 6a sau Galaxy S6, dar de ce să dai mai mulți bani decât merită? De aceea avem o listă de recomandări cu telefoane care costă sub 2.000 de lei, dar dotările sunt de top.

România e țară membră UE și aici prețurile sunt puțin mai mari. Totodată, Samsung, HTC și Apple practică prețuri mai mari decât producătorii din China. În definitiv tot ce vrei e un smartphone cu dotări bune, iar acestea nu trebuie să coste o avere. Am căutat câteva oferte bune pe site-ul GearBest și am ales telefoane pe care să ți le prezentăm printre care și OnePlus 2, disponibil la o promoție în următoarele două zile.

OnePlus 2 e un telefon care fascinează. Are dotări foarte bune, dar preț mic. Este foarte popular, dar trebuie să stai la coadă după invitație. Totuși, acum e disponibil online și fără așteptat după invitații. În versiunea pe care am ales-o are 4GB de memorie RAM, un spațiu de stocare de 64GB și un procesor Qualcomm Snapdragon 810. Camera foto este 13 megapixeli și filmează la rezoluție 4K. Telefonul este disponibil în această ofertă.

Recomandari GearBest - OnePlus 2 64GB

Un telefon mai ieftin decât precedentul, dar cu dotări foarte bune este ZTE Nubia Z7. Are 3GB de memorie RAM cu un spațiu de stocare de 32GB, dispune de un procesor Snapdragon 801 și de o cameră foto de 13 megapixeli. Are un ecran de 5,5 inci la rezoluție 2K, ceea ce OnePlus 2 n-are, și suportă două cartele SIM. Îl găsești în magazinul GearBest aici.

Recomandari GearBest - ZTE Nubia Z7

Am căutat și un telefon foarte ieftin și am dat de Mstar M1 Pro cu Android Lollipop, ecran de 5,5 inci și 2GB de memorie RAM. Spațiul de stocare este de 16GB și are o cameră principală de 13 megapixeli. În ciuda prețului de sub 140 de dolari, are, totuși, un procesor cu opt nuclee produs de MediaTek și o cameră frontală de 8 megapixeli. Îl găsești în magazin aici.

Recomandari GearBest - Mstar M1 Pro

Nu putea lipsi din lista de recomandări Asus ZenFone 2, un smartphone care oferă atât preț mic, cât și cel mai bun hardware, în funcție de cât de mult vrei să cheltui. O versiune bună și pentru buget, și pentru performanță este cea cu 2GB de memorie RAM, 16GB spațiu de stocare și un procesor Intel Atom. Ecran este de 5,5 inci full HD indiferent de versiune. Găsești acest ZenFone 2 aici. Iar dacă vrei un telefon mai puternic, aici este disponibilă versiunea cu 4GB de memorie RAM și 32GB spațiu de stocare.

Recomandari GearBest - Asus ZenFone 2

În final, un Huawei. Este vorba de modelul P8 Lite, care reproduce designul noului flagship, dar face rabat de la anumite specificații pentru a menține prețul mai jos. Acesta are un ecran de 5 inci, un procesor fabricat de Huawei, 2GB de memorie RAM și 16GB spațiu de stocare. Pozele vor ieși foarte bine cu camera foto de 16 megapixeli, iar sistemul de operare pe care îl folosește este Android Lollipop cu interfața Emotion UI de la Huawei. Găsești Huawei P8 Lite aici.

Recomandari GearBest - Huawei P8 Lite