HTC pregătește o surpriză importantă fanilor săi la CES 2016

HTC pregătește o surpriză importantă fanilor săi la CES 2016

Taiwanezii de la HTC se pare că ne pregătesc o surpriză importantă în ceea ce privește kitul lor pentru realitate virtuală.

La CES 2016, cei de la HTC se pare că vor veni cu vești extrem de importante în ceea ce privește kitul lor pentru realitate virtuală. În cadrul unei conferințe desfășurate de curând în Beijing, Cher Wang, CEO-ul companiei, a declarat că în urmă cu două săptămâni, HTC, alături de Valve, a avut parte de o realizare tehnologică extrem de importantă. După cum probabil știți, Valve este partenerul celor de la HTC în cadrul proiectului care a dus la crearea dispozitivului Vive.

După cum scriu cei de la Phonearena, HTC a renunțat la vechii ochelari pentru realitate virtuală. Compania va livra, în schimb, perechea care a fost creată ca urmare a progresului înregistrat în ultimele 14 zile. Wang a declarat că nu avea rost ca produsul vechi să fie livrat în decembrie, doar pentru a efectua un update ulterior.

Rata de reîmprospătare de pe HTC Vive este de 90Hz, unghiul de vizualizare este de 360 de grade și funcționează alături de două controller-e care pot urmări mâinile. La Gamescom, anul acesta, am avut ocazia de a testa ochelarii și am fost impresionați de experiența oferită.

Kitul HTC Vive include, printre altele, două joystick-uri, care includ mai multe butoane. La fel ca ochelarii, joystick-urile sunt dotate cu câțiva senzori, care funcționează împreună cu două unități plasate în două colțuri opuse ale camerei. HTC a anunțat de curând și un parteneriat cu Lionsgate și producătorul de jocuri Starbreeze, companii care vor dezvolta în următoarele luni jocul John Wick pentru HTC Vive.

Citește și:
Etichete: