Cele mai noi imagini cu HTC One X9

Cele mai noi imagini cu HTC One X9
13:33 15.12.2015

HTC One X9, următorul telefon al companiei taiwaneze, a apărut în noi imagini pe internet.

În urmă cu mai mult de o lună, vă spuneam că HTC One X9 ar putea fi următorul smartphone de top al companiei, în ciuda faptului că la acea oră nu a fusese confirmat de vreo sursă oficială. Vă spuneam, de asemenea, că procesorul Snapdragon 820 al telefonului ar fi fost asistat de 3GB RAM și până la 128GB spațiu de stocare. Panoul folosit ar fi avut o rezoluție nativă Quad HD, în timp ce camera principală era dotată cu un senzor generos de 23 megapixeli.

Însă ceea ce era considerat un smartphone de top s-ar putea dovedi doar un mid-range, dacă dăm crezare celor mai noi informații publicat de Phonearena. Ecranul 2K este înlocuit acum de unul Full HD cu o diagonală de 5,5 inci, iar în loc de 3GB RAM, avem parte doar de 2GB. Capacitatea de stocare este de 16GB, iar prin intermediul slotului pentru carduri microSD mai puteți adăuga 1TB.

De asemenea, camera foto principală ar fi de 13 megapixeli, nu de 23, așa cum se spunea înainte, în timp ce senzorul frontal ar avea 8 megapixeli. Lista de specificații ar urma să fie completată de un procesor octa-core tactat la 2,2GHz. În ceea ce privește sistemul de operare, se pare că vom avea de-a face cu Android 5.0.2 Lollipop. Data de lansare și prețul sunt încă necunoscute, dar sperăm să le aflăm în viitorul apropiat.

Etichete:
loading...