Noul HTC Aero A9 ne aduce aminte de iPhone 6 în noile imagini

Noul HTC Aero A9 ne aduce aminte de iPhone 6 în noile imagini

Nu ştim dacă va ajunge prea curând pe piaţă sau dacă acesta va fi designul său final, dar HTC Aero A9 are mari şanse să ne aducă aminte de iPhone 6.

În teorie, este destul de greu să mai lansezi un smartphone revoluţionar, cu un design nemaiîntâlnit. Cu toate acestea, există multe dovezi că nu este imposibil. Cei de la Samsung ne-au arătat acest lucru prin seria lor de dispozitive Edge, iar LG a făcut-o prin intermediul LG G Flex. În urmă cu câţiva ani, HTC a făcut-o prin prima generaţie de HTC One, dar s-au mai lenevit de atunci. Vânzările foarte slabe de HTC One M9, de exemplu, sunt cauzate din prisma faptului că aparatul este foarte similar cu M8, atât la performaţă, cât şi la design.

Din fericire, HTC lucrează intens la o serie complet nouă de telefoane de top. Numele posibil pentru primul aparat din această gamă este HTC Aero A9. Cu toate că nu ştim dacă imaginea de mai jos este sau nu adevărată, are mari şanse să ilustreze spatele ipoteticului smartphone taiwanez. Foarte evidente sunt similarităţile cu carcasa unui iPhone 6. Chiar şi dacă aţi văzut o singură dată unul dintre cele mai recente telefoane Apple, este imposibil să nu vedeţi asemănarea. S-ar putea spune că HTC a a lansat primul un smartphone cu spate curbat de aluminiu, înaintea gigantului din Cupertino. Mai mult ca sigur însă, marea masă a internauţilor va uita acest aspect şi vor fi doar ofuscaţi de direcţia adoptată de HTC cu designul Aero A9.

În ceea ce priveşte restul specificaţiilor ipotetice pentru noul terminal, acesta ar putea fi primul smartphone HTC cu un chipset MediaTek Helio X20 cu zece core-uri. În imaginea se mai poate observa un bliţ dual, dar în rest nu ştim nimic momentan despre diagonala ecranului, camere foto/video sau memorie internă.

htc aero a9 spate iphone 6

Citește și: