HTC Grip ar putea fi un rival de temut pentru Samsung Gear Fit

HTC Grip ar putea fi un rival de temut pentru Samsung Gear Fit
18:50 01.03.2015

HTC Grip, prima brățară pentru fitness a taiwanezilor, a fost lansată în urmă cu puțin timp în cadrul evenimentului de dinainte de startul oficial MWC 2015.

Logo-ul HTC alături de cel al companiei Under Armour și imagini cu persoane alergând. Acestea au precedat marele anunț al taiwanezilor din cadrul ”Utopia in progress”, eveniment ce precedă startul oficial al MWC 2015. Conform spuselor lui Peter Chou, CEO-ul companiei, HTC Grip este primul dintr-o serie mai lungă de dispozitive de acest fel ce vor urma. HTC Grip va fi un competitor serios pentru Samsung Gear Fit.

HTC grip

HTC Grip este dotată cu cinci senzori de precizie, inclusiv GPS. Display-ul acestuia este curbat, iar cei de la HTC au menționat un mod multi-sport, care aparent vă va permite să vă monitorizați activitatea în funcție de sportul pe care îl practicați. Datorită colaborării cu Under Armour, HTC Grip va sincroniza toate datele cu aplicația Record (disponibilă atât pe Google Play Store, cât și pe App Store)și veți avea astfel acces la o ”rețea interactivă ce monitorizează progresul și care oferă sfaturi legate de antrenament”.

Din punct de vedere al specificațiilor, avem parte de un ecran de 1,8 inci cu o rezoluție de 160 x 32 de pixeli și 16MB memorie flash alături de 8MB SRAM. HTC Grip est rezistentă la apă, include și un giroscop și este compatibilă cu orice dispozitiv care rulează Android 4.3, sau o versiune mai recentă. Bateria este una de 100mAh, iar, conform site-ului oficial, autonomia acesteia este de 5 ore cu GPS-ul pornit. Puteți afla mai multe despre HTC Grip aici.

Etichete:
loading...