Samsung Gear Fit: Video Hands-on de la MWC 2014

Samsung Gear Fit: Video Hands-on de la MWC 2014

Samsung Gear Fit este probabil unul dintre cele mai interesante dispozitive purtabile din ultima vreme. A fost foarte tentant să realizăm un Hands-on Samsung Gear Fit, se înțelege :).

Preview Samsung Gear Fit
Foto: Playtech.ro (Samsung Gear Fit)

Samsung Gear Fit este, cred, cel mai bine gândit dispozitiv purtabil pe care producătorii l-au lansat în ultima vreme. Gear Fit merge pe ideea lui FitBit sau a altor brățări sportive și încearcă să ofere ceva mai multe funcții, dar fără să exagereze în acest sens.

Display-ul este unul mai mic ca dimensiune, de 1,84 inci, și afișează un număr destul de mare de informații ușor configurabile, așa cum reiese și din acest Hands-on Samsung Gear Fit. Poate controla redarea muzicii de pe smartphone, are funcție de ceas și este inclusiv capabil să monitorizeze ritmul cardiac sau numărul de pași efectuați. Din punct de vedere al funcționalității, este destul de limitat în comparație cu ceasul Samsung Gear 2, însă acesta este un lucru bun. Este foarte ușor, cântărind aproximativ 26 de grame, iar acumulatorul rezistă undeva la două-trei zile de utilizare intensă.

Încărcarea se face foarte ușor, cu ajutorul standului magnetic. Samsung a creat astfel un dispozitiv mai simplu, care se achită foarte bine de sarcinile impuse, este elegant și uș0r de folosit. Samsung Gear Fit este într-adevăr un dispozitiv purtabil care funcționează foarte bine și nu impune așteptări foarte ridicate din partea utilizatorului.

Citește și: