HTC One M9 Hima, filmat înainte de lansare [VIDEO]

HTC One M9 Hima se lansează în câteva ore la MWC 2015, în Barcelona. Totuși, deja nu mai are niciun secret, fiind filmat într-un video de tip hands-on.

Clipul video cu HTC One M9 Hima confirmă tot ce știam deja despre noul vârf de gamă al taiwanezilor. Designul este similar cu cel al HTC One M8, dar nu identic.

Mai exact, HTC One M9 Hima are tot un corp metalic unibody, dar două culori. Spatele și fața sunt argintii, iar marginile sunt aurii. Și butonul de alimentare a fost mutat de pe marginea de sus pe laterală, lângă butoanele de volum.

Pe spate nu mai există două camere foto, ca în cazul HTC One M8, ci una singură, dar de 20 de megapixeli, care ar trebui să-i satisfacă pe cei care se plângeau de rezoluția scăzută a fotografiilor. Camera Ultrapixel, de 4MP, a fost mutată în față.

Cel mai probabil, smartphone-ul a fost filmat după un eveniment de presă restrâns. Accesul la acest gen de evenimente (organizate înainte de lansările oficiale) se face pe baza semnării unui contract, iar jurnaliștii trebuie să respecte un embargo, lucru care nu s-a întâmplat în cazul de față.

Similaritățile cu HTC One M8 sunt evidente, iar unii comentatori par deranjați de acest lucru, dorindu-și un design cu totul schimbat. Totuși, One M8 a fost unul dintre cele mai frumoase și performante smartphone-uri ale anului trecut, iar acum că taiwanezii au ”umblat” la camera foto, HTC One M9 s-ar putea dovedi telefonul perfect cu Android.

 

Octavian Palade
22:29 28.02.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video