Honor 7 e un Huawei din metal pe care să îl vrei în locul P8

Huawei are o gamă de telefoane de care ai auzit prea puțin în România, dar care s-a remarcat printr-un design bun și prin dotări rezonabile. Cel mai nou vârf de gamă pentru este Huawei Honor 7 și acestea sunt ultimele poze și videoclipuri neoficiale.

Pe lângă seria Ascend și Mate, Huawei a impresionat anul trecut prin Honor 6 Plus dotat cu două camere foto bune, experiența de atunci ajungând și pe P8. Acum, se pregătește de lansarea Huawei Honor 7, telefon dotat cu senzor de amprente și cu o carcasă din aluminiu.

Ultimele imagini cu telefonul îl prezintă cu un design similar Huawei Mate 7, doar că este mai mic. Din punct de vedere al specificațiilor, Huawei Honor 7 ar putea beneficia de un ecran full HD de 5,2 inci, de un procesor fabricat de companie, denumit Kirin 935 și deja folosit pe P8, și va avea 3GB de memorie RAM.

Spațiul de stocare, cum deja ne-am obișnuit, va porni de la 16GB și se poate să existe o versiune premium cu 64GB. Mai mult, autonomia se anunță foarte bună, dacă telefonul va fi lansat cu bateria de 3.100 mAh despre care s-a zvonit. Camera principală ar avea 20 de megapixeli, cel mai probabil cu senzor Sony, iar cea pentru selfie-uri va fi de 8 megapixeli. Desigur, va avea Android Lollipop cu interfața Emotion a Huawei.

Seria Huawei Honor deja disponibilă în România poate fi găsită aici. De la cel mai scump model, Honor 6, până la cele ieftine acestea sunt telefoane de luat în calcul în cazul în care vrei un telefon nou.

Răzvan Băltărețu
14:15 30.06.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video