Viitorul telefon Huawei va avea un design metalic similar modelelor HTC

Viitorul telefon Huawei va avea un design metalic similar modelelor HTC

O nouă poza a apărută pe internet cu viitorul telefon al celor de la Huawei, cu un design metalic elegant.

Cei de la Huawei ne-au impresionat în ultimul timp cu designul implementat pe modelele lor, unul dintre cele mai bune exemple fiind noul P8. Flagship-ul lansat de curând de chinezi are un aspect impresionant, fiind evidentă atenția acordată fiecărui detaliu în timpul procesului de construcție. Acum, la scurt timp după ce modelul P8 și-a făcut oficial intrarea și în țara noastră, chinezii ar putea lansa un nou telefon cu specificații foarte bune.

huawei honor 7

Este vorba despre viitorul Huawei Honor 7, model neanunțat încă de către chinezi. În urmă cu câteva zile Phonearena prezenta o serie de informații conform cărora modelul fusese deja autorizat de către autoritățile competente din țara asiatică. Acum, o nouă poza cu viitorul terminal a apărut pe internet, una care ne permite să admirăm construcția din metal a dispozitivului. Din păcate, doar partea de pe spate este vizibilă, iar asemănările cu telefoanele din seria One a celor de la HTC sunt numeroase.

Din punct de vedere al specificațiilor, Huawei Honor 7 ar putea beneficia de un ecran Full HD de 5 inci. Acesta ar ascunde un procesor Kirin 935, alături de 3 sau 4GB RAM și 16 sau 64GB pentru stocarea datelor, în funcție de variantă. Din câte se pare, telefonul va avea o bateria de 3.280 mAh, însă mai multe informații nu sunt disponibile pentru moment. Huawei Honor 7 ar urma să fie anunțat în perioada următoare și ar putea di disponibil în viitor și pe alte piețe în afara celei din China.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: