Huawei aduce în România seria Honor: Acestea sunt telefoane pentru toate bugetele

Huawei aduce în România seria Honor: Acestea sunt telefoane pentru toate bugetele

Huawei aduce gama Honor în România în exclusivitate la eMAG. Cu prețuri începând de la aproximativ 600 de lei, acestea sunt telefoane cu Android pentru toate buzunarele.

Huawei P8 este vârful de gamă de la chinezi, dar asta nu înseamnă că este singurul disponibil. Gama Honor este cea care să acopere o paletă cât mai largă de prețuri și aceasta începe cu Honor 3C și se încheie cu Honor 6 Plus, un smartphone care poate deveni și alternativă la P8.

Cel mai bun telefon Honor inclus în oferta eMAG vine echipat cu cel mai bun procesor pe care chinezii îl au pe piață. Toate telefoanele au o cameră foto cu suficienți megapixeli cât să produci poze bune pentru Facebook sau pentru a ți le printa și a le ține în album. Totuși, cea mai bună cameră este pe modelul Honor 6 Plus. Aici găsești toate telefoanele Honor disponibile la eMAG, iar mai jos le-am împărțit pe dotări și prețuri.

Honor Holly, un telefon pentru buget „sfânt“

Ecranul de 5 inci cu rezoluție HD al noului model Honor Holly oferă unghiuri largi de vizualizare și culori bogate, datorită tehnologiei IPS. Camera principală de 8MP BSI, cu o diafragmă f/2, include funcții avansate precum fotografierea panoramică, HDR și oferă multe efecte post procesare.

Honor Holly are un procesor quad-core la 1,3GHz și un spațiu de stocare de 16GB, care poate fi dublat prin intermediul unui card microSD. Bateria este de 2.000 mAh și telefonul e dual SIM. Poți găsi Honor Holly AICI.

Huawei Honor Holly

Honor 3C pentru bugete mici

Honor 3C are un ecran HD cu o diagonală de 5 inci, dotat cu tehnologia IPS care permite vizualizarea fără probleme, chiar și în bătaia directă a razelor soarelui, și oferă unghiuri largi de vizionare. Are un procesor quad-core MediaTek la 1,3GHz, completat de memoria RAM de 2GB. Are un spațiu de stocare de 8GB, care poate fi extins cu un card microSD, și o baterie de 2.300 mAh. Poți pune două cartele SIM pe Honor 3C, iar camera foto este de 8 megapixeli pe când cea dedicată selfie-urilor are 5MP. Telefonul este disponibil în oferta eMAG AICI.

Huawei Honor 3C

Honor 4X pentru cei care vor ecran mare

Honor 4X are o diagonală de 5,5 inci și un procesor octa-core de 64 bit Kirin 620, care, împreună cu cei 2GB de memorie RAM, permite rularea fără probleme a aplicațiilor și a jocurilor. Bateria de 3.000 mAh asigură funcționarea de până la 72 ore, fără încărcare. Există și pe acesta funcția dual SIM. Camera e de 13MP cu una camera secundară de 5MP. Poți găsi acest Honor la eMAG AICI.

Huawei Honor 4X

Acel Honor cu +

Honor 6 Plus are un ecran full HD cu o diagonală de 5,5 inci și este echipat cu nu mai puțin de 3 camere foto. Tradiționala cameră pentru selfie-uri este însoțită de două camere paralele, de 8MP, care permit realizarea unei fotografii cu o rezoluție de 13MP. În plus, camera focalizează mai precis și mai rapid (începând de la 0,1 secunde). Acest Honor are un procesor Huawei HiSilicon Kirin 925 cu 3GB de memorie RAM și spațiul de stocare este de 32GB. Bateria e de 3.600 mAh, suportă două cartele SIM și are conectivitate 4G. Poți lua cel mai bun Huawei Honor de AICI.

Huawei Honor 6 Plus