Huawei Honor 6 Plus poate schimba fotografia cu telefonul: Două camere și o funcție revoluționară

Huawei Honor 6 Plus poate schimba fotografia cu telefonul: Două camere și o funcție revoluționară

Huawei a lansat în China telefonul Honor 6 Plus. Are două camere pentru poze foarte bune noaptea, dotări de vârf și e gata să fie rival pentru iPhone 6 Plus. 

huawei honor 6 plus interfata

Huawei Honor 6 Plus are două camere a câte 8 megapixeli cu pixeli foarte mari (aproape ca cei din HTC One) și asta ar trebui să îți permită să faci poze foarte bune când n-ai suficientă lumină. Totuși, acesta nu e singurul truc din mâneca asiaticilor. Poți regla diafragma camerei de la f/0.95 la f/16 și poți refocaliza după ce ai făcut poza. Aceste funcționalități au fost popularizate de camera Lytro, dar HTC a fost prima companie care să pună două camere pe telefon pentru așa ceva. Modificarea diafragmei aduce modificarea adâncimii de câmp, putând scoate la f/0.95 un obiect în evidență pe un fundal blurat (bokeh) sau din contră.

huawei honor 6 plus

Camera de pe față este tot de 8 megapixeli și nu e aleasă la întâmplare. Huawei mizează pe 888, care înseamnă în tradiția chineză triplu noroc. Că vor avea sau nu, rămâne de văzut. Revenind la hardware, telefonul mai are un ecran de 5,5 inci full HD, un procesor Kirin produs de Huawei (are opt nuclee), 3GB de memorie RAM și 32GB spațiu intern de stocare. Un truc preluat de la Huawei Ascend P7 e că unul dintre sloturile de SIM (are două) poate deveni slot pentru card microSD, scrie Engadget.

Bateria este de 3.600 mAh, depășind telefoane precum iPhone 6 Plus sau Galaxy Note 4, iar pe lângă procesorul principal are și un coprocesor pentru fitness. Mai mult, Huawei oferă 100GB spațiu de stocare online pe toată viața și acces gratuit la hotspot-urile WiFi ale sale (sunt 8 milioane în lume, dar 7 dintre ele sunt localizate în China).

huawei-honor-6-plus-2014 iphone 6 plus

Bun, are dotări, dar preț? Vor exista două versiuni. Cea ieftină, la circa 300 de dolari, va fi doar 3G, cu 16GB spațiu de stocare și fără NFC, pe când pentru 400 de dolari poți avea versiunea 4G și în variantă gold. Desigur, ambele rulează Android cu interfața Emotion UI 3.0 a Huawei.

huawei honor 6 plus 2

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: