Hacktiviștii Anonymous îl amenință pe Donald Trump: gândește-te de două ori înainte să vorbești

Hacktiviștii Anonymous îl amenință pe Donald Trump: gândește-te de două ori înainte să vorbești

Cei de la Anonymous nu au fugit niciodată de ținte mari. Drept dovadă, acum poartă un război cibernetic cu membrii grupării teroriste ISIS, atacând conturile de rețele sociale care se presupune că aparțin acestora.

Se pare, totuși, că mai au o țintă cel puțin la fel de ingrigantă, și anume chiar candidatul republican la președinție, Donald Trump. După ce șeful Amazon a declarat că vrea să îl trimită în spațiu (și probabil să îl lase acolo), cei de la Anonymous au scris pe Twitter că au reușit să hackuiască site-ul Trump Towers NY: „Trump Towers NY e jos, iar asta e declarația noastră împotriva urii și rasismului”.

Dar de ce tocmai Trump? Dacă nu te-ai uitat la știri și nu ești la curent, Trump este poate unul dintre cei mai controversați oameni politici din lume. Are ambiția de a deveni președintele Statelor Unite, dar atitudinea lui este una cât se poate de nepotrivită pentru această funcție. Discursurile lui sunt misogine, rasiste, nepotrivite și îți dau impresia că te uiți la un show de stand-up comedy.

De exemplu, a declarat recent că nu vrea ca musulmanii să mai intre în SUA, așa că cei din Marea Britanie au lansat o petiție prin care cer guvernului să nu îl mai primească pe Trump în țara lor. În video-ul de mai sus, Anonymous susțin cauza și îl avertizează pe omul politic: „Donald Trump, gândește-te de două ori înainte să vorbești. Ai fost avertizat, domnule Donald Trump”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: