Liderul Amazon vrea să îl trimită pe Donald Trump în spațiu

Liderul Amazon vrea să îl trimită pe Donald Trump în spațiu
09:50 09.12.2015

Niciun comentariu venit din partea lui Donald Trump nu ar trebui să ne mai surprindă.

Comportamentul coleric al magnatului american a ajuns să fie cunoscut în lumea întreagă, iar  multe dintre personalităţile vieţii publice din SUA au fost vizate de atacurile la persoană venite din partea acestuia. Ei bine, se pare că cineva s-a hotărât să îi răspundă cu aceeași monedă.

Liderul companiei Amazon, Jeff Bezos, nu a fost ocolit. Trump a spus despre acesta că se află în fruntea unei „companii non-profit”, deşi firma este una dintre cele mai puternice din lume. Mai mult decât atât, candidatul la preşedenţia SUA a declarat că Bezos se foloseşte de Lamestream Media, una dintre secţiunile publicaţiei The Washington Post, pentru a menţine taxele aferente funcţionării Amazon la un nivel scăzut, potrivit The Guardian.

Jeff Bezos a răspuns acuzaţiilor aduse de Donald Trump, spunând că magnatul are un loc asigurat la bordul rachetei Blue Origin. După cum se ştie, navele de acest tip sunt produse de compania omonimă, deţinută de Bezos. New Shepherd de la Blue Origin are două componente principale: o capsulă presurizată pentru echipaj și un modul pentru propulsie cu un singur motor pe hidrogen lichid.

Blue Origin speră ca racheta să poată zbura automat până la destinație, și să poată transporta un maxim de șase pasageri. După succesul recent al primului zbor până în spațiu și înapoi, nu putem decât să ne bucurăm de ideea că Donald Trump ar fi unul dintre pasageri.

loading...