GTA e recreat în mod spectaculos în realitate, folosind o dronă și multă pasiune [VIDEO]

GTA e recreat în mod spectaculos în realitate, folosind o dronă și multă pasiune [VIDEO]

Grand Theft Auto V este jocul care a adus vânzări de peste un miliard de dolari în câteva zile. Cum ar fi însă, dacă ar fi în realitate? Din fericire, cineva a recreat acțiunea din GTA, folosind o dronă și inspirație.

Mulți consideră că jocurile încurajează un comportament violent și că prezintă modalități nu tocmai sănătoase de trăire a visului american. Totuși, este un joc complex, iar unii oameni sunt fani atât de înfocați, încât au decis să îl recreeze. Și nu oricum, ci folosind o dronă și o coregrafie extraordinară. Rezultatul este grozav și nu putem decât să îi felicităm pe actori și pe șoferi. Totuși, credem că pilotul dronei merită o bere și o pizza.

Grand Theft Auto V de la Rockstar Games este considerat unul dintre cele mai populare jocuri din toate timpurile, chiar dacă au trecut aproape doi ani de la lansarea sa pe PS3 şi Xbox 360. Pentru depăşirea diverselor praguri, ocupă nu mai puţin de şapte poziţii în cartea recordurilor Guiness. Tocmai pentru că a trecut atât de mult timp de la lansarea versiunii originale, mulţi au crezut că interesul pentru acest titlu a scăzut, dar lansarea ne demonstrează exact contrariul.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: