20 apr. 2015 | 19:00

Primul update la GTA V pentru PC rezolvă probleme importante

ACTUALITATE
Primul update la GTA V pentru PC rezolvă probleme importante

Lansarea la scară largă a versiunii de PC a a venit cu câteva probleme majore, iar primul update pentru respectivul joc le remediază.

Dacă aţi aşteptat cu interes lansarea , este foarte probabil să fi pus mâna pe joc în primele zile de la lansare. Din păcate, iteraţia iniţială a titlului nu a fost perfectă, fapt detaliat pe foarte multe forumuri online. Cum se întâmplă de obicei în astfel de cazuri, nu a durat mult până când Rockstar Games a lansat un patch.

Primul update la GTA V duce versiunea jocului până la 1.01. Acesta remediază majoritatea problemelor sesizate de utilizatori în legătură cu titlul. După ce instalaţi patch-ul ar trebui, de exemplu, să puteţi crea un utilizator in-game cu nume format din altceva decât caractere alfa numerice. Astfel dacă vreţi să puneţi şi paranteze sau alte simboluri, pe lângă litere sau cifre, aveţi această posibilitate. În contextul în care soluţia iniţială oferită de Rockstar pentru această problemă implică realizarea unui nou utilizator cu drepturi de administrator pe Windows, e mult mai confortabilă instalarea unui update.

Numărul problemelor remediate de acest patch este semnificativ, deşi unele particularităţi sunt de fineţe şi s-ar putea să nu le observaţi imediat. De exemplu, dacă aveţi o afinitate pentru capturarea secvenţelor in-game prin intermediul Rockstar Editor, acum a fost remediat un bug ce nu vă permitea să filmaţi din perspectiva unei păsări. Particularităţi legate de suportul pentru iFruit au fost de asemenea introduse.

Întreaga listă de modificări introduse acum o găsiţi pe site-ul Rockstar, iar update-ul efectiv se instalează automat prin intermediul Steam, dacă aţi cumpărat jocul pe platforma Valve.

 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele