Gmail te ajută să blochezi persoanele care te enervează

Gmail te ajută să blochezi persoanele care te enervează

Cu toții avem parte de câteva persoane în viețile noastre care ne trimit mail-uri despre prostii care nu ne interesează, sau lucruri pe care chiar nu ne dorim să le vedem. Acum, cu doar două apăsări de mouse, Gmail îți permite să blochezi acele persoane agasante, iar acestea nu-ți vor mai apărea vreodată în inbox.

Există de mult opțiunea de a filtra email-urile ce păreau a fi spam-uri și să le elimini din inbox, dar pentru asta trebuia să urmezi niște pași care te puteau băga serios în ceață. Noua opțiune de la Gmail care s-a lansat astăzi marchează apariția unui buton de „block” amplasat în partea de jos a unui e-mail. Astfel, prin selectarea noii opțiuni, viitoarele mesaje de la persoanele blocate vor ajunge direct în secțiunea de spam.

gmail

În plus, Google pune acum la dispoziția noastră opțiunea de dezabonare. Aceasta are rolul de a elimina numele nostru dintr-o listă de corespondență, fără să trebuiască să părăsim aplicația Gmail. Opțiunea este perfectă în cazul în care dorim să nu mai primim newsletter-e la care ne-am abonat în trecut, dar de care nu mai suntem interesați. Noutățile de la Gmail sunt deja disponibile în versiunea web a aplicației, iar săptămâna viitoare vor veni și pe dispozitivele Android.

gmail 2

Conform Gizmodo, soluțiile aduse de Google nu sunt cele mai bune. Într-o lume ideală, Gmail ar trebui să ne arate numai lucrurile care ne interesează. Așa ne-au promis anul trecut, dar se pare că nu s-au ținut de cuvânt. Cu toate astea, Gmail-ul de astăzi este mai bun decât Gmail-ul de ieri, așa că avem suficiente motive să ne bucurăm de noutățile aduse de Google.

Citește și: