Noul Gmail îți permite să te exprimi mai bine prin emoticoane noi

Noul Gmail îți permite să te exprimi mai bine prin emoticoane noi

Există două tipuri de oameni: cei care vor să aibă căsuța de mail cât mai curată cu putință și cei care au nevoie de culori și peisaje drăguțe. Noua actualizare Gmail este menită să facă viețile mai frumoase celor din urmă.

Gaurav Vijay, inginer specializat software al Google, a anunțat că în curând Gmail va oferi mult mai multe opțiuni de personalizare. Printre noile opțiuni se numără teme noi și un set de emoji, în cazul în care emoticonurile disponibile în prezent nu sunt suficiente. Felul în care utilizatorii vor primi schimbarea depinde de preferințele personale.

gmail-tema

Google a adăugat sute de wallpaperuri adiționale, o parte dintre ele provenind chiar de la alți utilizatori Google, potrivit companiei. De asemenea, dacă nu te încântă niciunul, poți oricând să îți încarci propria imagine. Gmail a introdus și câteva opțiuni de ajustare a imaginilor de fundal, potrivit blogului oficial.

gmail-teme (2)

Emoji sunt emoticoane care reprezintă, la scară foarte mică şi desenate, diverse lucruri sau personaje reale şi, de regulă, sunt folosite pentru a augmenta o conversaţie. Deşi iniţial acestea au fost menite doar pentru a complementa o discuţie formată din cuvinte şi propoziţii clasice, cineva s-a gândit că emoji sunt suficiente pentru un dialog mai abstract. Extinderea librăriei emoji a Gmail e o veste bună pentru cei care au nevoie de mai multe mijloace de expresivitate. Să sperăm că printre ele se va număra și un emoji cu taco.

gmail-emoji

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: