Gamescom 2015: Primele impresii după prezentarea Fallout 4

Gamescom 2015: Primele impresii după prezentarea Fallout 4

La Gamescom 2015, Bethesda a prezentat un video cu o parte din acțiunea din Fallout 4.

Fiind unul dintre cele mai așteptate jocuri din acest an, Fallout 4 nu avea cum să lipsească de la Gamescom. Jocul dezvoltat de către cei de la Bethsesda a fost prezentat în spatele ușilor închise, nimeni din public neavând dreptul de a înregistra sau de a poza în timp ce videoclipul cu gameplay-ul din joc rula. Astfel, nu că pot furniza imagini oficiale din cadrul conferinței, însă vă pot spune ce impresia mi-a produs aceasta.

Încă de la început, este foarte clar cât de mult a progresat Bethseda când vine vorba de grafică. Jocul arată excelent, efectele sunt impresionante, iar texturile sunt bine realizate. După o scurtă prezentare a atributelor personajului din joc, videoclipul ne-a transportat în Lexington, oraș în care am putut asista la câteva schimburi de focuri intense cu monștrii din joc. Cu mitraliere, muschete cu laser și alte arme, acei ”ghouls” au fost într-un final eliminați.

prezentare Fallout 4

Aceste lupte, însă, au scos la iveală un aspect mai puțin plăcut. Din câte se pare, Betesda nu a investit atât de mult efort în crearea acestor monștrii, expresiile faciale fiind relativ slabe, iar modul în care explodează capetele mi s-a părut repetitiv. Sângele, de asemenea, nu este reprodus, efectele care ăl implică fiind printre cele mai slabe pe care am putut să le văd într-un joc de top în 2015.

Per total, am avut impresia că tot entuziasmul din jurul acestui joc vine datorită renumelui pe care îl are seria și nu datorită vreunui efort special din partea Bethesda. Practic, până la acest moment, în afară de o grafică bună, Fallout 4 nu are ceva ce ar putea impresiona cu adevărat un fan al seriei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: