Bethesda anunţă data de lansare pentru Fallout 4 [VIDEO]

În cadrul primei sale conferinţe de la E3, cei de la Bethesda au făcut multe anunţuri interesante, printre care şi unul despre lansarea oficială a

Fanii seriei Fallout aşteaptă de mult timp să pună mâna pe un nou episod al francizei. Inevitabilul va avea loc până la finele acestui an.

La începutul acestei luni, cei de la Bethesda au postat online un website menit să fie un teaser pentru un nou joc Fallout. Nu a trecut mult timp până am aflat ca va fi vorba despre Fallout 4. După ce s-au confirmat mai multe aspecte despre joc dintr-un trailer spectaculos de colorat şi detaliat, a venit momentul să ştim şi când îl vom putea juca, dar mai ales pe ce.

Fallout 4 este rezultatul a aproximativ 6 ani de muncă, de la lansarea . Noul joc va fi disponibil începând cu 10 noiembrie pe PC, PlayStation 4 şi Xbox One. Nu va exista o iteraţie pentru vechile console Xbox 360 sau PS3. Dacă ar fi să-i credem pe cei de la Bethesda, iminentul titlu ar trebui să încorporeze cel mai avansat sistem de personalizare a personajului pe care l-aţi văzut până acum. Printr-o implementare dinamică de dialog, puteţi părăsi în orice moment o discuţie cu un NPC.

La capitolul personalizare, va fi disponibil un mod foarte creativ de crafting prin care să vă construiţi propriul adăpost de la zero. Pentru această activitate se va lansa şi o aplicaţie de iOS pentru mobile. În ceea ce priveşte armamentul, flexibilitatea va fi dusă la extrem prin 50 de arme şi peste 700 de modificări pe care le puteţi aduce acestora. Printr-o interfaţă separată, puteţi modifica şi sistemul de armură.

Alexandru Puiu
10:30 15.06.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video