06 aug. 2015 | 11:00

Gamescom 2015: Forza 6 îți arată ploaia așa cum nu ai mai văzut-o în jocuri

ENTERTAINMENT
Gamescom 2015: Forza 6 îți arată ploaia așa cum nu ai mai văzut-o în jocuri

Cu ocazia Gamescom, cei de la Turn 10 au prezentat câteva detalii interesante în legătură cu Forza 6.

Dacî vă gândeați că dezvoltatorii de jocuri exageraseră până acum cu nivelul de detaliu implementat în jocuri și cu munca depusă, atunci probabil că ar trebui să vedeți ultimul trailer lansat de cei de la Turn 10 pentru Forza 6. Dacă sunteți fani ai seriei, atunci probabil știți că două dintre cele mai solicitate lucruri au fost cursele pe timp de noapte și condițiile de ploaie. Astfel, odată cu lansarea Forza 6, toți utilizatorii se vor putea bucura de acestea două. Ca de obicei, însă, Turn 10 a hotărât să ducă lucrurile mai departe.

Din câte se pare, Forza 6 ar putea avea cele mai complexe efecte pentru ploaie pe care le-am văzut vreodată pe un joc. Modul în care se creează jeturi de apă și în care aceasta interacționează cu ștergătoarele de pe parbriz și cu stopurile este nimica toată.Turn 10 a introdus 148 de suprafețe unice pe care puteți concure, fiecare dintre acestea comportându-se într-un mod unic pe timp de ploaie.

După cum declară și directorul de creați în materialul de mai sus, compania practic a reprodus locul unde fiecare baltă s-ar forma pe un traseu anume. Am avut ocazia de a testa pentru puțin timp Forza 6 la Gamescom, iar jocul mi-a lăsat o impresie foarte plăcută. Atât timp cât dezactivați chiar frânele automate și ABS-ul, veți avea parte probabil de cea mai bună experiență cu un joc de curse.