Razer Blade este acum disponibil în Europa

Razer Blade este acum disponibil în Europa

Razer Blade e considerat de gamer-ii înrăiți ca fiind probabil cel mai bun laptop pentru gaming raportat la mărime și performanță. Totuși, nu mulți fani Razer știau că seria de laptop-uri Blade nu a fost valabilă în Europa până ieri. De azi însă, Razer este mai aproape de noi, cei interesați putând să cumpere faimoasele laptop-uri la prețuri apropiate pieței din România.

Razer Blade este o serie de laptop-uri ce a căpătat laude constante din partea presei și a criticii de specialitate. Venind în două formate, cel cu ecran de 14” și cel de 17”, acestea reprezintă cea mai bună combinație posibilă între performanță și portabilitate.

Un Razer Blade standard vine cu cu o placă grafică Nvidia GTX 970M și un ecran 1080p IPS pe un ecran de 14 inch. Puterea de procesare este garantată de un Intel Core i7-4720HQ la 2.6GHz și 8GB DDR3L la o viteză 2600MHz. Poți cumpăra acest model la 2,499€ și este cea mai ieftină dintre variante.

Cealaltă variantă este un laptop cu ecran QHD Touch care vine cu aceleași piese în interior ca și varianta standard, cu excepția a 8GB de RAM în plus și ecranul touch. Acesta se vinde cu 2,999€.

Laptop-urile Razer nu sunt nici de departe printre cele mai accesibile laptop-uri de gaming din lume, însă performanța oferită în ambalajul extrem de compact și elegant combinat cu faimoasa calitate a produselor Razer, face din aceste aparate niște bunuri aparte.

Din păcate, noile Razer Blade nu sunt disponbile și în România, însă toți cei interesați pot da o comandă în Ungaria, de unde cei interesați pot cumpăra laptop-urile Razer la prețul cu care s-ar fi putut vinde și la noi.

Citește și: