01 sept. 2015 | 12:22

Filmele și serialele marca Apple ar putea deveni realitate

ACTUALITATE
Filmele și serialele marca Apple ar putea deveni realitate

Neflix a dobândit un mare succes în lumea streaming-ului, oferind producții proprii, exclusive, iar acum se pare că și cei de la Apple doresc același lucru.

Conform celor de la Variety, se pare că în ultimile săptămâni Apple a purtat discuții cu mai mulți directori de la Hollywood. O sursă apropiată lui Eddy Cue, vicepreședintele Internet Software and Services de la Apple, a declarat că sunt inetresați în dezvoltarea unor parteneriate cu mai multe companii producătoare de conținut media.

Încă nu știm dacă cei de la Apple doresc să producă seriale, filme, sau ambele. Se zvonește că aceștia au încercat să-i „rezerve” pe cei de la Top Gear, după ce au plecat de la BBC, dar Amazon le-a luat-o înainte.

La fel de neclar este dacă Apple își va produce propriile show-uri. O sursă sugerează ca aceștia doresc să concureze cu Netflix direct prin crearea de conținut , în timp ce alta declară că Tim Cook & co. doar cochetează cu ideea.

Având în vedere ca în cadrul evenimentului de pe 9 septembrie Apple este posibil să lanseze noul Apple TV, ar avea sens ca aceștia să dorească explorarea unei noi strategii video.