Emisiunea PLAYTECH – Testăm metode de a scăpa de zgârieturi și prezentăm ”jucării” pentru femei

, 08 Mar, 12:22

Emisiunea PLAYTECH de duminică, 8 martie, e plină de invitați speciali și gadgeturi inedite. Dacă nu ați prins noul episod la 12.30, la Prima TV, îl puteți urmări mai jos. 

În primul rând, pentru că vreau să rămânem la subiectul „ziua femeii”, duminica la emisiune ne vizitează Magda Vasiliu, pe care o ştiţi de la ştirile Focus. Împreună cu Magda vom încerca să găsim gadgetul potrivit, cadoul pe care o femeie şi l-ar dori de 8 martie.

La testul săptămânii vine Rapha, membru al formației La-La Band. Vom încerca să scoatem zgârieturile de pe display-ul smartphone-ului meu (un LG G3), cu pastă de dinţi, ulei de măsline şi bicarbonat de sodiu. Urmăriți emisiunea PLAYTECH să vedeți ce e mit și ce e realitate.

La final de emisiune vă vom arăta 3 aplicaţii care funcţionează pe acelaşi principiu. Pe una dintre ele o ştiţi, mai ales voi băieţii. Este vorba despre Tinder, aplicaţia aia cu care cică „agăţi mai uşor” (vrăjeală! Farmecul personal contează măi băieţi).

 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail