Cadouri de 8 martie – gadgeturi inedite pentru femei

Cadouri de 8 martie – gadgeturi inedite pentru femei

Perioada februarie-martie este una foarte complicată pentru bărbați. După Valentine’s Day și Dragobete trebuie să găsim mărțișoare, iar apoi trebuie să găsim și cadouri de 8 martie. 

Din fericire, nouă ne place să te ajutăm atunci când vrei să faci un gest special și am făcut o selecție specială de cadouri de 8 martie.

Bineînțeles, fiindcă nu ați intrat pe site-ul Playbijuteria, ci pe site-ul Playtech, sugestiile noastre includ gadgeturi inedite – unele mai complexe de cât altele, dar toate la fel de potrivite pe post de cadouri de 8 martie.

Gadgeturile pentru femei pe care le vedeți mai jos le-am testat personal și le veți putea vedea prezentate și duminică, la ora 12.30, la Prima TV, în cadrul emisiunii PLAYTECH.

Cadouri de 8 martie – Lumânarea Playbulb

Ce poate fi mai romantic decât o lumânare aprinsă pe masa pe care ai întins bunătățurile pe care i le-ai pregătit cu ocazia de 8 martie? Poate un trandafir, dar și posibilitatea a schimba culoarea lumânării pentru o atmosferă și mai romantică.

Playbulb face exact asta. Poți controla culoarea și intensitatea luminii cu ajtuorul unei aplicații pentru smartphone, poți să o stingi exact ca pe o lumănare obișnuită (suflând în ea) și poți face în așa fel încât să emane un miros subtil și plăcut care contribuie la atmosfera de vis.

O găsești aici.

cadouri 8 martie1

Proiectorul pentru smartphone

Acest gadget te va ajuta să faci două lucruri: să-i demonstrezi că ești un bărbat adevărat, care se pricepe să-și folosească mâinile (înainte de a-l folosi trebuie să îl construiești – nu-ți face griji, e mai ușor de montat decât mobilierul de la Ikea), și să-i reamintești de toate momentele frumoase prin care ați trecut împreună, proiectând pozele cu voi doi pe un perete, în timp ce degustați vinul roșu dulgeag.

Cumpără-l de aici.

cadouri 8 martie2

Cadouri de 8 martie – Parrot FlowerPower

În cazul în care își va aminti, panicată, că a uitat să ude florile, arată-i gadgetul ăsta. Parrot FlowerPower este un senzor inteligent pentru plante care monitorizează constant ce fac ”puișorii ei”. Îl înfigi în pământ și apoi o aplicație îi va arăta exact când trebuie udate plantele. Cumpără-i gadgetul de aici.

cadouri 8 martie3

The Eve

Dacă ai plănuit o ieșire în oraș, poșeta asta este cadoul perfect. E elegantă la exterior și tehnologizată în interior. Mai exact, e dotată cu o baterie externă de 3.700, mascată perfect într-un buzunar special, capabilă să-i reîncarce telefonul ”din mers”.

E bună pentru situațiile în care tu trebuie să găsești un taxi pe stradă și telefonul ei este prea descărcat pentru a juca Candy Crush.

O puteți cumpăra de aici.

cadouri 8 martie5

Cadouri de 8 martie – iPillow Bluetooth

Gadgetul acesta este perfect pentru un somn bine-meritat după o zi de răsfăț. Cu toate că arată ca o pernă obișnuită, iPillow are integrate difuzoare și se poate conectat prin Bluetooth la smartphone-ul ei. Astfel, va putea adormi pe melodiile ei preferate și alarma de dimineață o va trezi mult mai ușor decât cea de la telefon.

Volumul nu este foarte puternic, special pentru a putea adormi pe ea și pentru a nu dăuna auzului. E un cadou bun de 8 martie pe care îl poți cumpăra.

cadouri 8 martie4

Alte cadouri de 8 martie

După cum ziceam mai sus, gadgeturile prezentate până acum le veți putea vedea și în emisiunea PLAYTECH de duminică. Totuși, pentru că niciodată nu strică prea multă inspirație, lăsăm mai jos încă o serie de sugestii care o vor face fericită.

MyKronoz ZeFit – E o brățară de fitness care monitorizează pașii făcuți și caloriile arse. Va aprecia să aibă un gadget cu care să se poată lăuda prietenelor că e mai în formă decât ele. Poți cumpăra MyKronoz ZeFit de AICI.

Cana cu inimoare – Este un cadou bun de 8 martie și poate contribui la un mic dejun romantic. Are formă de inimă și model cu inimioare roz care se transformă în inimioare roșii atunci când este un lichid fierbite înăutru. Inimioareee! O vrea neapărat de AICI.

Kindle – Iubita ta e frumoasă, dar e și deșteaptă și va aprecia cu siguranță acest e-Book Reader. E micuț, portabil și poate acomoda toată literatura de calitate din lume. Bine, nu chiar pe toată, dar suficientă încât să nu se plictisească prea curând. Fă o investiție inspirată și cumpără un Kindle de AICI. E la reducere!

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: