Două balene filmate cu o dronă sunt surprinse înotând alături de un surfer [VIDEO]

Dronele fac din ce în ce mai multe în ziua de azi, de la transportul de mâncare, la salvarea vieților. Totuși, nu s-au îndepărtat de la scopul lor inițial: filmarea de la înălțime.

O sincronizare perfectă a condus spre surprinderea unor imagini incredibile ce au ca protagoniști două balene uriașe și un surfer. Totul a fost posibil cu ajutorul unei drone.

Un localnic din Esperance, Australia, a declarat pentru Mashable că norocul i-a surâs și astfel a fost în locul potrivit la momentul potrivit. Stând pe plajă, mai mulți localnici l-au anunțat că în apele oceanului înoată un cuplu de balene, iar acesta s-a grăbit să lanseze drona în căutarea acestora.

Odată ajunse la locul cu pricina, drona a surprins imaginile a două balenele foarte curioase care se apropiau foarte mult de Dave, un surfer care își practica sportul preferat. Acesta a declarat că nu a fost înspăimântat, deoarece balenele păreau a fi liniștite.

Aspirantul la cinematografie, care a încărcat clipul video pe pagina personală de Instagram, susține că a primit o mulțime de felicitări care i-au dat speranța că într-o bună zi își va putea urma cariera la care visează.

18:03 07.10.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video